tränare och jag!

bilden är tagen av victor hedin på sätraspelen 2009// Arwid

Sätraspelen

Tjena det här är mitt första inlägg på victors och min blogg. Idag har jag tävlat i friidrott i kulstötning på en tävling som heter sätraspelen. Victor följde med och hejjade på, Nu tillbaka till resultatet jag vann tävlingen på 18.75 vilket är rätt ok förutsatt att mitt personliga rekord ligger på 19.02 utomhus jag hade 19.30 inomhus. men jag är ändå inte nöjd det finns mycket mer och det kommer bli längre:)! tävlingen var kl 10.05 på morgonen så man var inte så pigg men det gick bra ändå. Nästa helg så är det en tävling i sollentuna som heter SAYO där ska jag köra med med män som kör med 7,26 kg kulan och min egen ålder p17 som kör med 5kg. Jag ser verkligen fram emot nästa helg!!!
hade gött!


Stockholm marathon 2009

 
Denna bild är från NYC Marathon, tät klungan

Denna bild är från stockholm Marathon, en vacker solig tävlingsdag i maj


Hej och välkommen till Victor Hedin och Arwid Koskinens blogg. Idag har jag "Victor" spänderat hela dagen på strandvägen eftersom att den 31:a stockholm marathon löpte sig fram på stockholms gator i böljande värme vilket tog kol på dem flästa löparna.  vinnaren av Stockholm marathon 2009 heter Paul Kipkemei kogo som passerade halva loppet på 1,07,22 vilket är en mycket bra tid även på halvmara. Paul höll en Genomsnitts fart på 3,12 min / km. 2:a kom Benjamin serem som hade en snitt fart på 3,23 och även han passerade halvmaran på 1,07,22 vilket betyder att dem två sprang i klunga vid passagen.

I klungan vid halvmaran passagen var också Abraham Ketar och en bit bakom den klungan sprang phillip Badawe från Zimbabwe. Bästa svensk och 3:a i Stockholm marathon heter Said Regraui som öppnade i ett väldigt behagligt tempo på en passage vid halvmaran på 1,09,09 och en snittfart på 3,23 min/ km. I intervjun innan loppet : Så många år som jag har öppnat hårt och sedan tappat krafterna och fått slita och slita den sista delen av loppet, detta år har jag tänkt att lägga upp loppet genom att öppna lättare och piggare för att sedan kunna pressa andra delen av loppet för att få en bättre avslutning och förhoppningsvis presstera bättre. Mitt mål är att komma in på runt 2,18 -2,20. Said kom in i mål på tiden 2,22,57, en riktigt bra tid för att vara svensk.

Min och Arwids Hemma klubb är Huddinge Ais och den bästa Huddinge löparen i loppet var Colm O´Callaghan som kom 39 med en sluttid på 2,43,49 som är en mycket bra tid för Colm på ett sånt jobbigt marathon. Bästa Tjen från Huddinge är Kajsa Berg som kom 11 i loppet med en tid på 3,01,32.

Marathon är en väldigt jobbig distance som kräver väldigt mycke "VÄLDIGT MYCKE" hård träning och många mils löpning för att klaras av. Både jag och Arwid vet vad "hård träning innebär, vi vet vad som menas med det och vad som krävs för att klara av det. Det är inte bara att vakna en morgon och träna hårt, man måste förbereda sig långt innan, man måste Äta, Sova och Vila mellan passen för att klara av det.

I morgon söndag den 31 ska arwid tävla i Kulstötning på Sätraspelen som körs på Sätra IP. Denna Tävling är en viktig tävling för Arwid Koskinen eftersom att han ska till Italien på UVM i Italien i sommar. Vi väntar i spänning på hur det skall gå i tävlingen för Arwid. Just nu ligger han hemma hos sig på andra sidan vägen och laddar inför sin tävling. Ni får stå ut med att stavningen inte är på topp men som sakt " vi är idrottare och det vi inte har i huvudet får jag , Victor Hedin ha i benen och Arwid Koskinen ha i Armen.
// Victor Hedin


RSS 2.0