länge sen!


Här ser ne David storl han är född 1990 och är världens nya kulstötarikon.
Han slog nämnligen nytt juniorvärldsrekord han skickade iväg den 6kg
tunga kulan hela 22.34 och han var den första som stötte över 22m som
junior. Han har även stött 20.16 med den 7.26kg tunga kulan vilket som också
är helt otroligt bra. Man ska tänka på att han är bara 18år!!!!
han har ett guld från ungdoms-vm och ett till guld från junior vm.


Tjena, nu är tävlinghelgen avklarad det gick bra för mig jag vann på 18.56 resultatet var inte så bra men det var inte det som räknades nu utan det var att knät höll! och det gjorde det.
min serie såg ut såhär 17.91-18.33-X-18.56-18.22-18.50 så jag var jämn och bra och det finns så mycket mer!!
på lör kväll var jag på landslags middag och fick information om vm och fick massa kläder och väskor som man ska ha med sig till vm. Jag åker till itailen om 6 dagar!!!:)
//Arwid

yeahh!


Tävlingen avgörs på Ullevi!!

tjena, idag har jag jobbat hela dagen men idag så hämtade folk sina jobba så det var bra! Efter det vid ca 5 tiden så tränade jag och det gick as bra!! tekniken stämmde bra och kulan flög låångt och det vårdar gott inför lördagens tävlingar i göteborg!!victor har inget internet på sitt hotell så han kommer inte kunna skriva och det kommer inte jag heller att kunna göra för jag har ingen bärbar dator!
men om ni vil se hur det går för oss gå in på denna länk: http://www.vuspelen.just.nu/
Den upptateras efter varje dag tror jag och jag tävlar på lör och victor tävlar på sön!!
hade bra hörs på mån!!
//Arwid


jobba,träna och varmt som fan


båtsoffan som farsan och jag har slitit med men farsan har självklart
slitit mest:P.
´
tjena, idag har jag jobbat hela dagen farsan och jag har jobbat på en båt soffa som ska vara klar imorgon och den vart jäävligt bra kommer nog sitta fint i båten. Jag tränade också jag stötte kula det gick jävligt bra känns as bra i tekniken, på lör ska jag tävla på världsungdomspelen i göterborg samma som victor ska åka till imorgon det ska bli jävligt kul!! får se hur det blir mede resultat nu när jag precis kommit tillbaka från skadan men det  känns jävligt bra så det kan nog bli bra:)
jag åker på fre med mina föräldrar medans victor åker med klubben imorgon eftersom vissa ska tävla redan på fredagen.
//Arwid

I morgon bär det av till Göteborg, är taggad till 100


Said efter ett lopp. Said är världens bästa 3000m hinderlöpare och min Idol.

Helluw, I dag var en riktigt nice dag, bara vilat och vart i sumpan å kört 300 ing. Den känndes riktigt bra så de känns som att det kommer gå bra nere i Gbg så vi får se efter några träningspass där nere. Jag tävlar på söndag kväll.

Joel Lundin. Alla håller tummarna i helgen.

 Helgen kommer bli full av intressanta händelser, en stor grej e att joel lundin ska göra debut på 1500m på lördagen. sen är det många bra löpare som ska köra. Bland annat Ingebritsen och legernes och leandersson mm. // victor hedin

sol!


som ni har märkt pratar jag mycket om Ulf timmerman men det är inte så konstigt han har den bästa glidteknikern av alla kulstötare som nånsin funnits. han har vunnit flertal mästerskapsmedaljer och hans personliga rekord ligger på hela 23.06 och det ligger han tvåa i världen på någonsin. Hans bästa insats i ett mästerksap är den oförglömliga OS-finalen i Seoul som ligger i Korea. Han slog nytt Olympisk rekord som lyder 22.47 och det står sig än idag.


Här ser vi Ulf förbereda sig inför en av hans sex stötar i Seoul OS 1988.

 
Det är en video på OS-finalen 1988 i seoul när Ulf timmerman slår nytt Olympiskt
rekord i sista omgången!

tjena, idag har jag jobbat det gick bra klädde några baksidor till ett par stolar det vart bra! Sen vid 4 så tränade jag. Jag stötte kula med full ansats det gick bra känns jävligt bra inför helgen! Efter det har jag kollat på U21 fotboll Sverige-Serbien sverige vann med 3-1 dom spelade jävligt bra!
// Arwid

I don´t want to be anything else......... Just a Runner!

Foto: Arwid Koskinen
sumpan, 600m´s intervaller, Peter coachar.

Sommar sommar sommar " Tagggad "

Hellu, i dag var det nog första dagen på sommarlovet det kännts som ett riktigt sommarlov.
Dagens träning var 60 min distance vilket var ett lugnt träningspass inför Vu spelen i Gbg. Det kändes riktigt bra hela vägen runt 45 min kände jag mig pigg i benen och hade en otrolig känsla så de kan bli riktigt bra i Gbg! jag är alla fall sjukt taggad !!!!! svårt att sova men gör mitt bästa eftersom att det är viktigt med sömn. // Victor Hedin

UVM!



tjena, idag var det dags för arbete igen så gick upp halv nio och jobbade jag klädde några saker vart jävligt bra!
sen vi kl två skulle jag till sophia hemmet för sista gången och det såg bra ut tyckte han han sa att jag kunde börja stöta med ansats lite lungt och det gjorde jag idag! det gic kjävligt bra kändes inget i knät heller sen ska det stötas mer imorgon! Sen fick jag klartecken för att få åka till ungdoms-vm i italien om två veckor!!!
ska bli så jävla kul!!!
på kvällen var jag med victor en stund vi gjorde typ ingenting bara tog det lungt!
//Arwid

söndag


Här ser vi Piotr Malachowski från polen han vann discusen idag på 66m
men han personliga rekord ligger på 68m och det är han tvåa i världen på
iår.


Piotr Malachowski vann även OS-silver i sommras efter Gerd kanter från
Estland som vann OS-guld!

 
Här ser ni hans kast som gav honom OS-silver!!!!

tjena, Idag så gick jag upp vid 10 tiden för sedan åka in till stan med victor. Vi skulle in dit för att köpa en tröja till mig en träningströja behövs för jag har ingen. Och efter det så åkte vi till sumpan för att victor skulle träna. Han körde hårt det såg as bra ut. Efter det så åkte jag och victor hem och kollade på lag-Em tyvärr så var hela den tävling ett stort jävla misstag för att europas friidrottsförbund har fått dumma iden att komma på nya regler till fridrotten för att locka mer folk till tävingarna men det ända dom nya reglerna gjorde var att göra fler människor arga och besvikna så hoppas dom idioterna som har kommit på denna ide sitter och skäms!!
//Arwid

Intervaller


Mustafa mohamed, Sveriges bästa 3000m hinderlöpare

Hej, I dag har jag vart trött i stort sätt hela dagen. Sömnen va inte så bra i går natt så att intervallerna i dag blev lite kämpiga men jag tyckte att jag klarade av det bra med bra fart och känsla genom hela passet vilket tyder på en bra form till Världsungdomsspelen. Jag ser fram emot tävlingen riktigt mycke nu och det ska bli kul och känna hur det känns nu när jag tar det lite lugnare på träningarna. Arwid va med som stöd i dag och de va grymmt. Vi drog till stan innan för att han skulle köpa en grymt snygg tränings t-shirt som jag snodde av honom efter passet och schtekte ner till tåget med.
Sedag har jag bara kollat Lag EM vilket var ett Lag EM som Europeiska förbundet borde skämmas över eftersom att dem förstört alla långloppen med nya regler så vi tycker inte om deras insatts och det skulle vara bättre med rutinerade folk som bestämmde i den komiteen i stället för folk som tar sig vatten över huvudet. Fast Musse räddade dagen ändå genom att utklassa alla deltagare i 3000m hinder loppet. Grymt musse!!!!!!!!!!! // Victor Hedin

chill chill


Oskyldiga joel


victor fiskar..

tar bort sjögräs från draget...

tjena, idag har jag tränat igen!! det gick as bra  stötte riktigt bra och långt stillastående sen körde jag lite drillar för ansats.
Det finns mycket i kroppen känner jag är jävla taggad inför världsungdomsspelen nästa helg då jävlar!!!!
Sen har jag vart och fiskat med victor, joel men idag vart det ingen fisk men det var jävligt chill!!!
//Arwid

fan!!



midsommar=fiske


Victor älskar och fiska......


Gangster fiske

Tjena, idag har det varit en lugn dag jag vaknade vid 10tiden, sedan vid kl 13 så kom några vänner till mina föreldrar och vi åt god mat både till lunch och middag!
vid sju tiden så började det roliga jag victor och victors LILLA syster Linnea drog på en fisketur till mörtsjön. Vi har fiskat 10 gånger denna sommar och vi har tappat två gäddor och det vart fler idag. Vi tappade två gäddor idag med vi fick upp en abbore iallfall. Den första gäddan bet av hela draget och den andra tappade vi i kanten av sjön eftersom den satt i ögat och det lyckade vi fånga på film som ska läggas upp på bloggen haha.

Fiske


Mörtsjön

Stolta Fiskare, vi kommer alla fall överleva om det blir hungersnöd... not

Hellu, min dag började med att jag åkte till mormor å firade midsommar, riktigt mysigt. Efter allt sånt så åkte jag hem och träffade arwid och min lille syrra och drog och fiskade vid mörtsjön. Det var ju inte bästa vädret men vafan alla dagar hittils har ju vart så här. Vi fick en jäkligt stor Abborre( jag visste inte om de va 2 b eller 2 r så jag skrev båda).// victor Hedin

Regn igen...


Sveriges nya jogging sko

Hellu, I dag har det regnat. Förlåt men denna sommar har fan vart regnt period i år !!!! Men om man ska se det posetivt så kanske det är det ända sättet att vinna över kenyanerna för dem lär ju alla fall inte klara av svensk riktig somma. I dag har jag bara kört lite intervaller å i morgon bär det av till mormor i Gnesta, ska bli superkul. // Victor Hedin

Äntligen stött kula igen!!



Ulf Timmerman.

Tjena, jag fick sov morgon idag gick upp vid ca 10 tiden. Jag skulle till sjukgymnasten kl 13 så Joen körde mig dit.
Och han sa att knät såg riktigt bra ut och att jag kunde börja stöta lite stillastående stötning och sånt!!:)
Efter vi hade vart hos sjukgymnasten så åkte vi till farsta för att hämta mina sulor till mina nya skor och dom kändes riktigt bra man vart mycket stabilare. Och sen åkte vi hem och åt mat fläskfile med pommesfrites mmm vad gott:)
och efter det så åkte farsan och jag ner till hallen och stötte lite stillatående och drillar för ansatsen. Det kändes as bra gjorde inge oont i knät alls!!
aå nu är det bara ansats kvar sen jävlar ska det stötas låångt i göteborg nästa helg!!:)

jobba!!



Mina kopor som jag klädde idag.

Tjena, idag har jag gjort ungefär samma sak som igår jag gick upp vid 08.30 och sedan satte jag igång och jobbade. Jag jobbade med några båtdynor och några kåpor till en stol. Det var kul fick klä koporna själv vart jävligt bra ;). Sedan stötte jag kula för första gången på 1.5 vecka! jag stötte bara lite stilla stående stötar men det kändes bra som fan både i knät och kroppen så det kommer bli så jävla kul när jag kommer igång och stöter!!!
Vid 18 så kom victor H och vi kollade på en friidrottsgala från ostrava i Tjekien. Den var bra men nästan inga kastgrenar alla fall inga manliga. Men Usan Bolt sprang hundra meter idag och efter en dåligt start sprintade han ifrån hela start fältet och vann med ca 2-3m på 9.77!! en helt otrolig idrottsmänniska.
// Arwid

Allt eller inget



Det spelar ingen roll att det regnar, det spelar ingen roll att det snöar, det spelar ingen roll att det är hettande värme, det finns inget som hindrar mig från att springa. Att känna pulsen slå och svettet rinna är för mig en obeskrivlig kännsla, vissa beskriver löpningen som en drog, en kännsla som man är beroende av men för mig är löpning är en religion med oskrivna regler, den som lyckas finna dem oskrivna reglerna når toppen. För dem som inte finner dem oskrivna reglerna kommer total framgång förbli okänt.

Man måste hitta kärleken, kärlek är den kännsla själen behöver för att kunna kämpa för att nå dit man vill. Vissa finner kärlek för en person och gör vad som hälst för personen, i nöd och lust., vissa finner kärleken i ensamheten och vissa i naturen. men jag finner kärleken i löpning. Ingen annan än dig själv kan känna just den känslan, kärlek. Och därför finns det inga svar på dem frågor folk ställer: Vad gör dig kär i henne/honom, Varför är du alltid ensam? varför bor du ute i skogen?  Det finns ingen som kan förstå din kärlek bara finna sin egen och då måste den personen gå sin egen väg för att få svar.// Victor Hedin

Löparskorna



Ett par löpar skor sviker aldrig,
Ett par löpar skor åldras men försvinner aldrig,
Ett par löparskor gör alltid som man vill,
Ett par löparskor springer aldrig sin väg på egen hand,
Ett par löparskor är med i nöd och lust. Mina löparskor skaver i bland,
men det är kärlek i högsta grad.


jobb och läkarbesök igen..




min "låda" och mitt datorbord!

Tjena, idag gick jag upp kl 9 som jag förmodligen kommer göra dom flesta dagarna detta lov eftersom jag jobbar hos farsan hela sommarn. Idag gjorde jag färdigt båtdynan som jag jobbade på igår den vart jävligt bra! Sen skulle jag vara på sophia hemmet kl 1 så farsan jag och joen brände dit. Sjukgymnasten sa att det såg bra ut förutom att det var en liten överbelastning på knät och därför var det lite svullet och stelt men han sa att det inte var någon fara. Jag fick några nya övningar som jag ska köra imorgon sen på tors ska jag tillbaka dit förhoppningsvis för sista gången. Nu har jag inte stött kula på 1.5 snart men snart hoppas jag kunna göra det, det börjar kännas så! är så jävla sugen på att stöta kula så det finns inte!!
När jag kom hgem så fixade jag lite med mitt rum jag satte upp tv istället för att ha den på golvet. Skulle vilja ha en plasma tv men om man inte har råd så får man göra det bästa av det man har. Lådan som tv sitter på gjorde jag för några månader sen.
och samma sak med datorbordet!
// Arwid


Distance


Bekele blir pushad av en kavajnisse

Hellu, Dagen började med att jag gick upp kl 08,00 ! och åkte till massören och fick massage sen var det dags för dagens första träningspass och det känndes riktigt bra fast jag blev riktigt trött och fick ont i magen så jag sov två timmar sen när det närmade sig 17.00 så drog jag på mig löparskorna och körde dagens andra pass. Efter passet hoppade jag in i bastun, Rktigt skönt!

kännslan under löpningen är viktig, jag använder mig endast av en vanlig klocka som det går att ta tid me, inget annat. Pulsklockor och steg mätare är material som jag tycker stör träningen, man blir ingen bra löpare genom att fästa sig vid en pulsklocka eller en klocka som mäter hur långt man springer, man ska bara ha ett par skor och en väg att springa på för att nå sitt mål.

jobba och träna!

Tjena, Idag började jag jobba hos farsan jag gick upp vid nio tiden och åt ltie gröt. Sedan när kl var runt 10 så kom Min syster Amelias pojkvän som heter Joen han ska jobba en vecka här med farsan och mig:).Jag och Joen skulle börja med att åka och slänga soppor.
Jag och Joen lastade Caddyn ( våran bil) med så mycket soppor det gick det var så jävla fullt. Sedan åkte vi mot högdalen där sopptippen ligger. Sen på hem vägen så åkte vi förbi sörskogen för att köpa tre kebab tallrinkar det var gott som fan!
Efter det var det bara börja jobba igen joen och jag satte oss i bilen igen och åkte och köpte lite grejer på woody.
Efter det så jobbade jag på en båt dyna gjorde en ny botten skiva och sedan ny stoppning. Efter det satte jag på klädseln det vart bra!!
Sedan var det dags för träning så jag och farsan brände iväg till gubbängen där vi tränar jag körde bara igenom kroppen lite och sedan en lång och välbehövlig bastu.
// Arwid



På bilden ser vi en Ricky Bruch i sina bästa dagar!!haha
Ni som inte vet vem han är ska jag berätta lite om honom.
Han är född år 1946 och hans gren är discus. Han körde även
lite kula och var inte dålig på det heller . Han har vunnit ett
OS-bronze och ett Em-silver i discus. Hans personliga rekord
med den 2kg tunga discusen ligger på hela 71.26!!
Ricky är känd för sin speciella personlighet. Han har även vart
med i lite erotiska filmer haha.
Han är en riktig svensk kastare!!!

regn idag igen...

Tjena, idag har jag inte gjort mycket jag vaknade vi halv tio typ och sedan gjorde jag ingenting typ till kl 15 då det var dags för årets första golden league. Det var inte så många intressanta med men det var ändå kul att titta på och det som var intressant med denna tävling är att det avgjordes på olympia stadion i Tyskland/Berlin där om ungeför en månad friidrotts-vm avgörs!
Efter det har jag inte gjort så mycket bara tagit det lungt!// Arwid



Här är en bild på den underbara Olympia stadion i Berlin.

Regn... hoppas att kommande rubriker slipper heta "regn"...


Shit, om solen skiner ska jag inte hänga, jag måste sluta låtsas som det regnar

Hellu, Idag regnade det.... konstigt va ? tror att stockholm har blivit det nya " Bergen" där det sägs att det alltid regnar. Dagens pass fick jag köra i regn men inte minst med de källbrink byggs om å sätra var upptagen pga nån liten tävling å storängshallen var bokad innebanndy å sätra halllen var stängd pga uppvärmning till tävlingen och sumpans arena.... där hade dem fotboll. Jag körde några sekunds intervaller på en gångväg i sätra. Faktist ett rätt skönt pass och jag kännde mig bra i kroppen. Ett stort tack till Peter Lundin (coach) som stod ute i regnet under hela passet, mycket motiverande. I morgon ska jag upp tidigt för att åka till massören sedan väntar två dis pass.. så hoppas att det inte regnar... eller vad spelar det för roll jag tränar ju ändå! // Victor Hedin

En skön dag

tjena, Idag vaknade jag av att farmor och farfar kom hem till oss klockan var ca 10. En sak som är bra när farfar och farmor kommer är att jag slipper oftast jobba för det gör farfar istället. Han började jobba som sadelmakare när han var 14 till ca 65års åldern och pappa började jobba heltid när han var 15  och det farfars pappa som startade företaget. Så dom är erfarna sadelmakare. Så jag tog det bara lungt första delen av dagen sen ringde jag victor och vi kollade på en friidrotts tävling från finland. Efter det så gjorde vi vårt adidas märke och satte upp i victorsrum vart väldigt bra . Vi sågade ut hela märket i trä och sedan satte upp det på en skiva med ett lakan som bakgrund eftersom vi inte orkade måla det:P.
sedan färgade vi bokstäverna med svartpenna! vi jobbade från 9-12 men det var värt det!
hade gött!! // Arwid



Här ser vi en bild på victors rum och adidas skylten!!

Regn....


Det här är en vägg i mitt rum, och tavlan eller märket som ni ser är gjort av mig och Arwid I dag faktist.


Hellu, I dag hade jag vila och det var riktigt segt, fast jag tror att det behövdes för jag kände mig faktist lite trött i kropp å ben efter långpasset i regnet fast det är ju bara ett tecken på att man lever. I morgon väntar tunga 400 ingar som kommer sätta min kropp och mina krafter på spel. Jag längtar och ser framm emot träningen redan så ska försöka tagga ner lite å få lite sönm. Hare fint // Victor Hedin

regn...... mer regn

tjena, idag gick jag upp rätt tidigt för att sedan åka till sophia hemmet och träffa sn sjukgymnast som hjälper mig med  mitt knä. Han tyckte det såg bra ut och svullnaden hade gått ner mycket sen förra gången. Jag fick några nya övningar som jag ska köra varhe dag tills på tis då jag ska dit igen! Nu börja jag bli riktigt sugen på att få stöta men det är bättre och vänta lite och bli helt bra! Efter det så åkte jag hem och käkade sedan jobbade jag hos farsan. Sen vid Halv åtta åkte pappa och jag till farsta för att göra nya skoinlägg till mina kulskor och andra skor. Och nu efter det så har jag inte gjort nånting kollat på talang finalen men det var inget som avr så imponerande förutom två trollkarar.
// Arwid



En ball bild som en kompis skickade till mig förut!!

Regn

Heej i Dag har det bara regnat hela dagen.... Jag har kört ett hårt distance pass i regnet i dag och jar har vart helt borta i några timmar men börjar äntligen piggna till och klockan är runt tjugo i tio så jag ligger å lyssnar musik och ska nog sova snart för är inte helt 100 än. Jag har skavsår på bröstvårtorna så det bränns nu... Riktigt ordentligt. // Victor Hedin

läkarbesökare och fotograf

tjena, idag gick jag upp vid 10´tiden och ringde min tränare som sedan vid 13 hämtade mig för att köra mig till röntgen i farsta. Det var en så kallad magnetröntgen det var rätt kul  man fick åka in i en stor låda och sen fick man hörlurar med musik för den lät så mycket när det satt igång sen fick man ligga där i kvart. Efter det så följde jag med victor till hans träning och kollade och lekte fotograf. Det var världens ballaste arena och dom hade en as bra kulring så det blir nog några pass där i sommar !! 

 
Foto: Arwid koskinen

Här ser vi den underbara arenan i sundyberg/Duvbo som vi kommer köra
några pass på i sommar!!// Arwid

Sumpan o Gbg

Foto: Arwid Koskinen
Sumpanns IP 200 ingar med Mattias Claesson som publik

Hellu, Nu var det ett tag sen jag skrev sist och det har hänt rätt mycke. Jag åkte i måndags ner till Gbg för att tillbringa natten inför GP på hotell, Jag träffade många duktigfa friidrottare bland annat Mattias Claesson och många duktiga Kenyaner. Jag gjorde ett tränings pass dagen innan som känndes helt okey trotts en lång bilfärd.

Tävlingen gick helt okey, det blev en heat segre på 800m med tiden 1,54,69. I dag torsdag har jag och arwid varit på sundbybergs IP där jag körde dagens träning som var 200ingar på 26. känndes mycket bra.//Victor Hedin

Sommarlov!!

Idag hade jag avslutning i skolan och det var riktigt skönt!
vi samlades 9.30 i skolan sen fick vi våra betyg sen fick vi åka hem. Jag fick ett Mvg i bild och två Vg ett i teknik människa och sammhälle och ett i svenska rätt ok ändå och inga ig;). Efter det åkte jag hem och gjorde ingenting har suttit framför datorn och kollat lite på kulstötarvideos det är ruggigt kul.

ska visa en riktigt manlig kille han heter yuriy bilonog och kommer från Ukraina han är född år 1974.
Hans största merit är självklart när han vann Olympiskaspelen år 2004 i athen där han vann på en stött som mätte hela 21.18. Han har också vunnit europamästerskapen år 2002 då vann han på en stöt som mätte 21.37m!
Han är 2.00m lång och väger 132kg en riktig man helt enkelt!!
//Arwid



Här ser vi hans glädje "skutt" efter att ha vunnit sitt första och enda OS-guld.


Hemma plan!

Jag sa förut att jag skulle lägga upp en bild på min kulring hemma och här e den!:)
sen är det min hund Batan som också kom med på ett hörn.



Om man har otur träffar man trädet annars stöter jag i uppförsbacken!
mitt personliga rekord på hemma plan är 17.70 mätt i uppförbacken.


läkar besök

tjena, idag gick jag upp vid 6 för att sedan kl 06.40 åka till sophia hemmet vi skulle vara där nio. Pappa och jag kom lite tidigt ca två timmar för tidigt så det vart en lång väntan på att läkarn skulle komma. När han väl kom så var det med posetiva besked det är en bristning på inre ledbandet men en lätt sådan och nu är det ju självklart svullet så det är därför det gör onte över hela knät men när svullnaden lägger sig så ska smärtan också göra det. Sedan så fick jag gå till en sjukgymnast som gav mig tre olika övningar för knät som jag ska göra tre gånger om dagen. Sen ska jag tillbaka på fre och kolla läget men det var ju iallfall posetiva besked!. Sedan efter detta åkte jag och pappa och käkade på grillpallataet en 200g hamburgertallrik den satt fint!
vi hämtade också mina nya skor dom var as sköna, är riktigt sugen på att testa dom!!
och nu på kvällen så har jag bara tagit det lungt och kollat hur det har gått för victor !
en ledtråd det gick bra, men han får skriva själv sen:)
hade bra!// Arwid


Mina skor har äntligen kommit hem!!:)

Göteborg

Hellu, Nu ligger jag i sängen på mitt hotell rum å slappnar av. I morgon är dagen då jag förhoppningsvis lyckas få till ett riktigt riktigt bra lopp. Idag har jag spenderat hela dagen i en bil så jag e rätt seg i kroppen men direkt när vi kom ner till Gbg åkte vi raka vägen till slottsskogsvallen så att vi kunde träna. jag är här med Alexander Nordkvis och Tom Babtist, två landslags löpare, fast dem är sprinters. Träningen i dag känndes riktigt bra. Middagen efter träningen var riktigt god och jag såg många kända löpare som Mattias clason mm. Några Kenyaner var också på Platts bland annat en 91:a som springer riktigt bra på 5000m så det skall bli kul att se i morgon. // Victor Hedin
Bilden är från Staffet SM i Karlstad där vi tog Guld på 3x800m å min sträcktid visade 1,55 trotts att jag saktade in å vinkade åt publiken sista 50m

tråkig dag..

tjena, idag har jag bara vart hemma eftersom vi var lediga från skolan. Knät känns lite bättre men ändå låångt ifrån bra:(
imorgon kl 9 ska jag till sophiahemmet för undersökning av knät och förhoppningsvis få rönkta knät. Så får man hoppas på det bästa att det inte är något mer än en sträckning på ledbandet för då är läkningstiden inte så lång kanske kan börja träna om 2veckor. Idag åkte Victor ner till Göteborg för morgondagens tävlingar så vet inte om han kan skriva sitt inlägg. Men håller tummarna för honom !!!!
mina nya skor har kommit till sverige och till löplabbet i solna så jag ska åka och hämta dom imorgon!! synd bara att man inte kan testa dom....:(
hade bra!! //Arwid


fan...

hej, det vart ingen tävling idag pajjade knät på uppvärmningen bort en till två månader:(:(:(
//Arwid


jobba och ladda!

tjena, idag har det varit en lugn dag jag har jobbat med farsan hela dagen, han jobbar som sadelmakare han klär om bilar och båtar och sånt kul!. Efter det så har jag bara tagit det lugnt sov nån timma på kvällen det var skönt som fan:P
jag har inte gjort så mycket mer idag men jag vil linte göra nått heller för jag är så jävla laddad inför imorgon!
jag tävlar kl 11.30 och denna gång kör jag med 5kg men min åldersklass p17. och mitt personligarekord med femman är 19.02 och det ska slås imorgon annars jävlar!
hade gött!!



På bilder ser ni Udo beyer, han har slagit tre världsrekord i kulstötning.//Arwid

Today,today, today Fagalos


Joel Lundin ser riktigt farlig ut

Hellu, I dag har jag vart träningsledig. så jag åkte iväg till sollentuna och kollade på när mina kompisar tävlade på 800moch med mig hade jag joel lundin fjolårets landslagsdeltagare på 3000m i finnkompen. de va allt ja hade i dag // Victor Hedin

15.33!!!

Tjena, idag har det varit en lugn dag jag vaknade runt 10 och gick upp och käkade gröt som vanligt sen så var det bara ladda för tävlingen. Och fy fan vad segt tiden går när man väntar på att åka nånstans. Men tillslut  så åkte vi mot sollentuna, men gissa vad det var hela vägen dit? jo kö jäävligt lång kö men vi tog en liten omväg som vart en genväg eftersom det inte var nån kö där. När vi kom fram så var det ca 1.5 timma till tävlingens start och det känns bra men det var kallt som fan för det blåste mycket och var runt 10grader i luften. Jag gick först och kollade på lite discus innan jag började värma upp ca en halvtimma innan tävlingensstart.Jag började stöta in lite och det kändes bra som fan så nu var det bara att ladda!! och det gick bra som fan det fanns bara en riktigt dålig stöt och den var på 14.53 då jag tappade den och stötte med bara tummer:P. Min serie var bra som fan 14.54-15.21-14.74-15,21-14.98-15.33 så jag hade 4 stötar över mitt gamla personliga rekord! Sen så vart jag distriktsmästare för män :)
nu är det bara ladda för söndag då jag ska stöta med 5kg!
hade gött!


SAYO

SAYO......Inga kommentarer... bara att glömma å ladda vidare inför GP. // Victor Hedin

Folksam Grand Prix Göteborg, Slottskogsvallen


På samma arena som Gunder Hägg slog världsrekord på engelska milen och Arne Andresson sneppet efter skall jag köra Folksam GP. Arenan heter slottskogsvallen och jag skall tävla i 800m. Följ tävlingarna "Live" på nätet genom denna länk ( http://www.friidrott.se/live.aspx?id=152 )
på tv4 sänds även ett sammandrag av tävlingarna mellan 21:00 - 22:00. // Victor Hedin

Regn..regn..och mer regn

Tjena, idag vaknade jag vid nio tiden för att åka till skolan men först gick jag upp och gröt det var gott:). Sedan satte jag mig i epan och åkte till skolan. När jag väl kom fram så hade vi inga lektioner på hela dagen så det var bara att åka hem igen så just nu hatar jag skolan man gör fan ändå ingenting. På vägen hem köpte jag en sallad och sedan åkt jag hem sedan gick jag till victor.H och vi spelade lite musik på våran nya bas. Efter det så gick jag hem och sen dess har jag typ sovit och sedan på kvällen så ändrade victor och jag lite på bloggen, vad tycks?
och imorgon är det tävling i sollentuna ska bli kul som fan!! det är dm för herrar och då stöter jag med 7,26kg kulan mitt personliga rekord med den är 14.83m och det ska krossas!!!!
hade gött! //Arwid



The feeling


På bilden ser ni Mo Farah som Musse tränar med nere i Iten, Kenya

Hellu, I dag var det en riktigt ruggig dag. Det har regnat konstant hela dagen, tror inte det har vart en enda sekund då det inte föll regn droppar från himmelen. Så jag bestämmde mig för att åka ner till storängshallen och köra dagens lätta träningspass eftersom att det är tävling i morgon. Jag drog på mig skorna och började springa varv efter varv. Det känndes riktigt bra i dag. Jag har väldigt mycke kraft i kroppen och jag känner mig lätt och avslappnad i löpstilen så jag ser fram emot loppet i Gbg allt mer och mer allt närmre loppet jag kommer. Dem tre sista varven på distancen hoppade Fotios in och körde med, han hade vart ute i regnet och kört innan mig men han var nog inte rädd att bli förkyld eftersom att han körde med t-shirt och kort brallor, men han e ju en viking också den där Fotios. Han har hjälpt mig väldigt mycket med träningen innomhus när jag gick i sjödal, vilket gjorde att jag presterade väldigt bra på tävlingarna den sommaren, ett stort tack till Fotios.Jag hoppas på ett bra lopp, jag vill inte ha för stora färväntningar men jag vill inte vara feg och sätta för små häller, det gäller att hitta balansen. Det var allt jag hade att skriva i dag // Victor Hedin

One day, one Race


På bilden ser ni Victor Hedin i slutet av ett lopp

Hellu, Idag har vart en skön dag. Det började med att jag åkte ner till hallen med Arwid för att träna. Jag körde några lopp och det kändes riktigt bra i benen. Börjar att hitta ännu mer av den kännslan jag letar efter till GP loppet.  Nu återstår bara det viktigaste, att få till ett bra lopp på 400m i SAYO så kommer jag ha allt jag behöver med mig ner till Gbg. Nu måste jag sova eftersom att jag ska upp å köra ett träningspass i morgon bitti. sov gott // victor hedin

lång dag..

Dagen började med att man åkte till skolan kl10 men sen visar det sig att man inte har några jävla lektioner så det var bara åka hem igen och när jag kom hem så vart det lite mer sova. Sedan väckte victor mig med ett sms , vi åkte ner till hallen där victor skulle träna. det såg lovande ut inför fredagens tävlingar. Efter victors träning åkte vi hem och började koppla bas till victors rum. Det slutade med en guide på youtube hur man kopplar in förstärkare och bas i ett rum. Man använder bara ett nätaggregat från en datór för den omvandlar 230v till 12v som ett bil batteri. Sen var det bara koppla lite sladdar till förstärkaren. Och sedan kopplade vi in en bilsterio till detta för att driva diskanterna och det vart hur bra som helst spelar som fan!!!!! ni ska självklart få se en bild på¨skapelsen, basen syns inte på bilden!
vår underbara uppfinning!

Sedan på kvällen spelade  vi lite basket med folk och kollade på en film.  //Arwid

regn..och brännboll...

Tjena, idag hade jag sov morgon så jag började kl ´9.50 med idrott det var skönt! på idrotten hade vi brännboll inomhus det var sådär eftrsom när man väl träffade bolljäveln så flög den upp i taket, men man fixade ett frivarv iallafall. Sedan kom farsan och hämtade mig lite tidigare från skolan, vi åkte till solna för att testa storlekar på ett par kulstötarskot vi ska beställa från tyskland det blir nice när jag får dom längtar redan!! efter det lämnade farsan mig i skolan igen och jag tog epan och hämtade upp viktor G en från friidrotten för att sedan åka till källbrink där vi skulle ha en avlsutning för friidrottsgymnasiet. Och gissa vad vi fick göra? jo spela brännboll i spö regn, och det slutade med ett svullet finger och en sträckning haha. Men vi fick iallfall tårta efter så det var bra!! sedan åkte jag och köpte en kebabtallrik det satt fint!!!
hare gött! // Arwid Koskinen

Mina nya skor!!


Med fart i benen


Bilden är tagen i Iten,Kenya där vår svenske löpare Mustafa mohammed tränar på vintern


Här ser ni Musse längst till vänster. Sveriges och en av världens främsta 3000m hinder löpare

Hellu, Min dag började lite knasigt. Jag drömde att väckarklockan ringde så jag hoppade upp ur sängen och tog på mig löparkläderna för att ta min vanliga löparrunda på morgonen. Efter att ha stått å stretchat en liten stund med trötta ögon så sneglade jag lite lätt på löparklockan och fick se att klockan var 05,24 så där stod jag ute på grusgården innan en träning klockan 05,24 så släng dig i väggen rocky balboa !! nej men jag lyckades återhämta mig efter upptäckten och drog mig tillbaka till sängs vilket jag inte skulle ha gjort eftersom att det var soligt på morgonen och när jag vaknade så regnade de. ååå jätte mysigt att springa i regn tänkte jag kl 08,00 på morgonen ... not . men de va bara att hålla minen och springa. sen var det skola ..tråkigt...bla..bla..bla.. sen kom jag hem å packade väskan och åkte ned till storängshallen, ja vår underbart fina friidrotts inomhushall( mycke finare en sätras). när jag kom ner till hallen märkte jag att den var stängd så jag tog tåget till sätra och tränade, och gjorde ett par riktigt starka lopp, så det känns bra inför GP i Göteborg. Det var min underbara dag. I morgon bitti bär det av till storängshallen så hoppas bara den är öppen så att jag lipper åka till sätra. Sätra en en fin arena men jag föredrar huddinge. // Victor uppe före tuppen Hedin.

Skolan är värdelös

tvåa i världen någonsin i kulstötning han har stött hela 23.06 med den 7.26kg tunga kulan.Idag var det skola igen tyvärr det är helt jävla värdelöst att gå till skolan igentligen för man gör inte ett skit, det ända man gör är att kolla lite film här och där håltimmar sen spela billjard men vad gör man inte för studiebidrag. Efter skolan åkte  jag och tränade men min fader jag körde inte så mycket körde bara igenom kroppen lite inför helgens tävlingar och tog en lång bastu. När jag kom hem så stötte jag lite kula på tomten, det är så lyxigt att jag har en egen kulring på tomten kan lägga upp den bild på den sedan. har vart en varm och skön dag sov gott hade bra!// Arwid

En riktgit solig försommar dag


På bilden ser ni Arne Andersson och Gunder Hägg som kämpar om segern på en fullsatt stadion.

Hellu, I dag har det vart en riktigt skön dag. Det började med att jag tog bussen till skolan. När jag kom till skolan fick jag reda på att jag bara hadde två  hela skoldagar kvar tills skolavslutningen eftersom onsdag och torsdag gick bort denna vecka för att treorna skulle ta studenten å ha massa shit. och hela nästa vecka försvinner eftersom att jag ska till Göteborg för att tävla i årets första Folksam GP gala som kommer att utföras på slottsskogsvallen där Arne Andersson kom tvåa efter Gunder Hägg som dessutom satte världsrekord på engelska milen detta lopp 4,06, 2.

När jag kom hem från skolan satte jag på mig löparskorna och sprang ut på en löpar runda, skönt väder, varmt och svettigt. efter träningen satte jag mig och kollade på stockholmmarathon med morsan som jag spelat in från helgen. jag känner mig helt okey i kroppen och några träningspass till så kommer jag nog hitta kännslan jag leter efter som jag ska ta fram till GP galan nästa tisdag. Fast innan jag åker ner till Gbg så komme jag att köra ett 400m lopp på SAYO för att få fart på benen. de va allt jag hade att skriva om i dag // victor hedin

RSS 2.0