träningsvärk!



tjena, idag har jag vart i skolan iadag var den långa och sega dagen jag slutade vi halv fem igentligen men vi slutade tidigare. Jag han hem och få i mig lite mat innan jag for till träningen!
idag var det kula på programmet.vi vart många idag både jeffrey och niklas kom för att träna det var as skoj!
vi gjorde ltie bakåt kast och stötte lite mot ett nät kändes bra faktikst!
men jag är helt slut i benen efter all löpning är inte van att springa så mycket får se hur det går när man har knäböj imorgon....
//Arwid

Trött trött trött



Hellu, jag sov inte så bra i natt, vet inte varför men jag kom aldrig riktigt igång med sömnen men tillslut somnade jag djupt men då ringde klockan och jag var tvungen att kila iväg till skolan... typiskt.. men det var bara att vara positiv och med en skön låt ( Gavin DeGraw - Chariot stripped verision ) så åkte jag till skolan. Väl i skolan gick tiden fort förutom att jag var riktgit trött sista lektionen " Internationell Ekonomi" som vi läste hela lektionen i ett häfta, 2 timmars lektion. När jag kom hem tog jag det lugnt och just nu kollar jag på " Superstar" och hoppas att team stenmark vinner, han har sån skön inställning på allt, de bah å kör , de bah å åk. !! // victor hedin

Löpar filosofi -Train hard, Win easy - Nothing is impossible - No pain, No Gain



Varför springer man ? varför utsätta sig för en sådan maximal smärta? är det bara för att bevisa för andra att man är något eller är det för att bevisa för sig själv att man är något, Vissa anser att löpningen är det ända sättet en svart man i africa kan ta sig ifrån africa utan att behöva sitta i en trälåda nersmugglad i nån trång båt och sälja skärp och solglasögon i Malaga.

Men om man tittar lite närmre så är löpningen inte bara en utväg för svarta fattiga män i africa, Löpningem är ett sätt att komma från vardagen, att slippa fästa sig vid tanken att spendera dem kommande 70 åren på ett kontor eller på ett lager eller kanske kassan på ICA, Löpningen är en dröm som brinner som en låga i oss löpare , olika stora och olika små beroende på vem löparen är. 

Om du ställer dig på drottning gatan i stan och frågar folk vem dem tror skulle vinna ett lopp om det var en svart och en vit man med i loppet, 90% svarar att den svarta mannen vinner. Om vi då ställer dem frågan varför så svarar dem, för att dem springer hela tiden, till skolan, när dem jagar mat mm. Enligt dem är det deras vardag att springa.

Just nu är alla " svarta" bättre än vita, men varför är det så? är det för att dem springer till och från skolan så som den föredetta världsrekordsinnehavaren på 10 000m Haiele Gebreselassi så fint beskrivde eller finns det nån annan förklaring. Alla europeer´s förklaring till dem svartas framgång är doping eller det tidigare "löpa till skolan" efekten, men för mig är dem båda förklaringarna för enkla och kortsökta.

Förr Var det dem "vita" som vann allt, vilket kanske i sig berodde på att dem vita hade pengar och behövde inte slava på samma sätt som dem "svarta" men det var också så att man tränade så fruktansvärt mycke, I storbritanien fannst det vissa tränings teorier där man körde 3 pass om dagen, 3 hårda pass om dagen! Och det fick bära eller brista och den som höll blev bäst, och så var också sanningen. löpar framgångarna bland europeer strömmade fram som Zlatan och Beckham i fotbollens värld.

Men träningsfilosofin spred sig snabbt till dem "svarta" och dem började träna hårt, fruktansvärt hårt. Det kenyanska ordspråket " Train hard, Win easy" föddes. och i och med denna utveckling av träning bland dem svarta kom deras framgångar och dem vita var inte längre härren på täppan. Det tog inte lång tid innan dem vita löparna började ge upp och lägga skorna på hyllan.

Varför lade inte dem "svarta" skorna på hyllan när dem "vita" var bäst? Utan dem envisades om att det fanna en klar sanning om framgångarna och tog reda på vad det var utan att ge upp hoppet.

Med dem orden kan vi dra slutsattsen om att dem "svarta" tränar mycket hårdare och målmedvetnare än dem vita, lever en annan löpar kultur och har en annan syn på träningen än vad dem vita har. Dem vita har i stället för att ta upp kampen för seger lutat sig tillbaka och blivit allt mer bekväma i sin vardag för att i huvudtaget orka lyfta arslet ur soffan för att träna hårdare och nöjer sig hällre med att kolla på när dem "svarta" vinner alla lopp och slänga fram massa enkla bortförklaringar och sedan fokuserat på motionsloppen. 

Med rätt vilja och inställning är ingenting omöjligt, Train hard, Win easy  // victor hedin   

Lidingö Tjejlopp



Hellu, I helgen var jag med min syrra och hennes pojkvänns kusin alltså henne kompis madde, jag vet inte va men antingen luktar jag äckligt men de borde madde vara van med eftersom dem borde ha många bönder i Karlsta eller så är hon rädd för mig men jag ser väl inte så farlig ut , eller? men hon var duktig att springa måste jag säga, hon sprang bra på 10 km på Lidingötjejlopp, hon startade långt bak och hon sprang in många plattser , och då menar jag många :O blev faktist impad. såg stark och fräsh ut upp för backen , bra teknik och sedan i slutet nerför såg det lätt ut, avslappnat. Det var ju hennes första 10km lopp så var hon nervös ( gulligt ). jag brukar också va nervös så jag vet hur jobbigt det är. Själv loppet är inte det jobbigt utan uppladdningen innan loppet är det som tar på kroppen, ingen matlust dålig sömn mm ni vet säkert men hon gjorde bra i från sig. Det blev en mycket bra uppvärmning i toa- kön måste jag säga haha Snart kommer hon tbx till stockholm med min syrra och då är det dags för tjurruset. Hon håller på med en tjejklassiker så hon har cyklat och simmat innan lidingöloppet och nu väntar bara tjejvasan 3 mil skidor! Lycka till // victor hedin

Tränings säsong



Snart är det dags för träningssäsong och jag är ruskigt taggad. // victor hedin

Johan Kiissssekotten


Johan

Hellu , I dag är det dags att pressentera en ny person i min klass. Johan heter han, han bor på Dalarö jordens ände. Han är smart och har nyligen konvertera till skate style och han kör BMX , han drar sig till lite mer tjejer med lite mer skate style. mmmmmmhh  Kissseekooten !! ett av hanns favorit ord. hanns största merit är nog när han förstod PQ formeln efter en genomgång av en fransk lärare i matte C. // victor hedin

49år!



19år gammal!!!!!!

svend innan han vart strongman!

på första bilden ser vi magnus samuelsson och svend tillsamans och dom andra bilderna
är på lite andra stronman gubbar.

Svend i toppform, Ett av hans bästa event var just marklyft..

Svend jobbar ju förtiden som domare i strong man tävlingar.

Den här bilden har inget med svend att göra men måste lägga upp den
för kolla hur stor denna snubbe är!!!!!!
han är en bonde från storbritanien och tävlar i strongman.
extremt stor!!!hans namn är Mark Westebye.

http://viking.mobilblogg.no/

tjena, idag fyllde min pappa 49år och släkten var här och vi firade honom lite. efter det har jag inte gjort mycket idag alltså typ bara tagit det lungt alltså en riktigt seeeeeg söndag..
för några dagar sen fick jag en länk till en väldigt stark normans blogg. Och det var självklart Svend Karlsens blogg han har avrt bland världens starkaste män i en lång tid och är fortfarande väldigt populär.Och 2001 så lyckades han faktiskt vinna Världensstarkaste man. Som många andra så började svend med bodydoulding och fast han märkte snabbt att han inte bara kunde producera muskler utan han var också extremt stark!!
redan vid 19år hade han en kropp som många drömde om att få. Han har ställt upp i hela 8st världensstarkaste man tävlingar och har förutom 1a platsen en 2a plats och en 3e plats.
//Arwid


castorama!



tjena, idag gick jag upp tidigt föra tt vara på en lördag redan kl 07.00, för att sedan vid nio tiden åka till källbrink och klra ett så kallat castorama. det går ut på att samla poäng i alla kastgrenar och man klr med senior vikterna.
men börjar med kula sen spjut,discus,slägga det var riktigt kul alltså!!!
min serie vart lydande: 15.18kula,4679,spjut,3768discus,47.01slägga det är jag riktigt nöjd med förutom spjutet då men jag har lite ont i höften så kan inte satsa fullt. Men kulan och släggan är jag riktigt nöjd med.Det var skönt att kulan släppte lite för det var länge sen jag var uppe på 15m med sjuan så det känns jävligt kul:).
ja och man räknar poäng efter en tabbel men jag vet inte min exaxta poäng men nånstans runt 2790p hamnade jag och förra året hade jag 2655 som bäst så jag har förbättrat mig! trots det dåliga resultatet i spjut!
//Arwid

Ta det lugnt ibland



Denna bild är från skol sm 2009, min seger på 3000m var efterlängtat.
Efter två silver på 2000m hinder och 1500m var det rätt skönt att sträcka händerna i luften och hämta andan och det var ett bra sätt att avsluta tävlingssäsongen sommaren 2009, Nu väntar hård träning och målet är VM i canada i sommaren 2010.



I dag har jag planerat kommande säsong och det ser bra ut, Nu har jag vilat i snart två veckor och det kliar i benen och när jag går till bussen kan man inte låta bli att springa, och tempot har ju växt rätt fett sen dess, man har käkat som fan, man har sprungit bestämt, haft utsatta mål, man rusar för fort, sträckt sig efter minutrarna små, man har slutat att gå, man har förlorat lätt och vunnit svårt och tvärtom, tiden har hunnit gå men jag hinner knappt, man vill ju allt men minutrarna rinner snabbt, men jag kan medje, tiden studdsar fram , kan kännas tungt som fan , man måste ta det lugnt i bland, annars sjunker man, utan tvekan. // victor hedin

träning

IF YOU TRAIN HARD
YOU WILL BE HARD
TO
BEAT

tjena, idag har jag vart o skolan jag började vid 12,40 så det  var inte så jobbig dag;)
efter det så åkte jag och farsan och tärnade jag körde lite knäböj och det kändes jävligt bra men nu är jag helt slut i benen alltså;)
sen kollade jag på idol och det var inte så bra idag alla som var bra tappade ju för fan texten så ingen presterade bra. och ska dra in till victor och spela Nhl snart !!!!
//Arwis

Izeberg



Tja, Izberg i min klass bad mig att skriva lite om min klass så jag tänkte pressentera en efter en under en lång period så jag tänkte börja med han som gav mig ideen. Fredrik Isberg the Izberg som är en golfspelare som dansar mycket haha En av hanns största meriter måste nog vara hanns inlägg för Rakningar haha Cleeanaste rakningen hahahaha. det var allt från denna pressentation. // victor hedin

låång dag..


här är helicoptern som dom snodde och sedan rånade med och sedan dumpade den i skogen...

tjena, idag hade jag min jobbigaste dag i skolan. jag börjar kl 9 och slutar halv fem men det gick rätt fort ändå så
det var lungt. Efter det långa dagen så åker jag och tränar på en gång och idag så började jag träna med en gammal träningspolare som heter niklas. Det var jävligt kul att ha nån att träna med. Och för första gånggen på länge så gick det rätt bra på träningen!!
och efter det så var det bara hem och äta och kolla på idol!
och som ni alla säkert har hört så har det Största rånet i sveriges historia genom förts idag. Folk får säga vad dom vill men jag tycer det är rätt otroligt att man ens kan lyckas med det. Vem fan är så dum och förvarar upp emot en miljard kronor och det ändå som är imellan pengarna och rånarna är ett takfönster. Visst är dom inlåsta i vanliga fall men ändå när man snackar om så mycket pengar så kan man väl vara lite försiktigare. Sverige är inte förberredda på sånnahär sorter attacker. Det hrä öppnar ju bara upp ider för fler människor att sånt här faktiskt är möjligt.
Nu kanske dom blir fasttagna imorgon vem vet men det dom skulle göra lyckades dom med!!
//Arwid

Nice låt



I dag har det vart en ganska skön dag , sov länge och drömde en läskig dröm som jag inte ska gå in på. men annars har allt vart bra , åt en god lunch , sköna lektioner och isberg har dannsat med rektorn så en helt vanlig dag i walthers haha // victor hedin

trött..

idag på teorin så berättade dom om en friidrottslinje i högskolan alltså som den jag går i nu fast efter gymnasiet där man kan få förtur på bostäder och mycket annat bra det lät mycket vättigt. Fast det verkade svårt att komma in....

tjena, idag började jag sent i skolan och gjorde inget speciellt jobbigt efter skolan vid tre tiden så hade vi ett möte med friidrottslinjen i skolan. Det slutatde vid fem då det avr dags för träning. Idag är ju dagen jag tränar med min kusin. Det gick bra vi körde massa löpning och mage och rygg och min kusin körde lite bänk och ben och det ser riktigt bra ut för honom!!
efter det så käkade jag lite och nu sitter jag här så det var en vanlig vardag kan man säga för såhär kommer nog dom flesta dagarna se ut ett par månader frammåt:)
//Arwid


ny vecka,nya träningspass


haah

denna bild är från när han vann Arnold classic en av dom tyngsta tävlingarna att vinna...

Bilden ni ser är ryssland starkaste man och även världens starkaste man ha är en helt otrolig idrottsman även om han kanske har använt förbjudna saker för att bli bättre. det spelar ingen roll för dom vikterna som han lyfter och dom resultat han presterar är helt sinnessjuka. han har också den skönaste personligheten som finns.
han började som tyngdlyftare och har deltagit i olympiska spelen och var i topp i världen i det men senare så skolade han om sig till strongman och har slagits sig in absolut bland dom bästa i världen.
hans namn är Mikhail koklyaev.
hans personliga rekord är:
210kg i ryck
250kg i frivändning och stöt
och i styrkelyft utan några hjälpmedel alls alltså inga knälindor ingen bänkpresströja inget bälte inget alltså var allt han gjorde "raw" som man kallar det i Usa. Han rekord lyder:
365kg knäböj
240kg i bänkpress
405kg i marklyft
http://www.youtube.com/user/koklyaevmisha

tjena, idag börjarde jag rätt sent jag hade bara två lektioner och det var kemi och matte och båda lektionerna gick som smort men det avr väl inte så kul. Men jag börjar få haj på matten faktiskt och det känns skönt!
efter skolan så hade vi massage fråga mig inte varför men det var inte så kul faktiskt. Det avr alltså med friidrottsinriktningen i skolan vi hade det. Efter det så drog jag och farsan och tränadae det kändes ruggigt bra!
jag körde bänk och lite annat kände mig väldigt stark i bänken!
det vårdar gott inför vinterns toppning! ser redan fram emot det:)
//Arwid

god morgon

god morgon, jag sitter på lektion nu och klockan är runt 08.00 på morgonen. jag är ruggigt trött, ja kan inte riktigt säga att man kan vara vass på lektionen men fick nyss lära mig ett nytt ord " sekularisering" betyder att religionen inte har båt inflytande i samhället . och sverige är en av dem länderna som har minnst inflytande på samhället. inte speciellt roligt eller intressant att lära sig men va ska man göra bara att låtsas lyssna haha min nästa lektion börjar 13.15 matte C . så de blir en lång lunch haha // victor hedin

nya skor!


nya dojorna riktigt sköna!

tjena, idag vaknade jag först vi 10tiden sen gick jag upp och fixade lite med epan gjorde en panel som tänkte lite kablar det vart jävligt bra! sen åkte jag och victor in till stan och köpte nya kastskor till mig. Jag köpte ju nya nyss men dom var inte riktigt min smak så det vart nya sånna som jag hade förut men ny modell. när jag kom hem så vaxade jag min epa och det var riktigt jobbigt men det behövdes göra och nu är det gjort så det är skönt och nu blänker den som en pärla!
glömde det vi träaffade joel i stan och käkade burger king fan vad gott det var trippel whopper!!;)
//Arwid

Mariah Carey - I want to know what love is



Sådär, nu har ni en skön låt att lyssna på vilket jag gör men nu ska jag på bio med mamma och kolla på flickan som lekte med elden. // victor Hedin

Dragrace!


här ser ni bilen som jag pratade om..

tjena, idag gick jag upp tidigt för att vara på den lördag, jag gic kupp vi 08,15 och vid nio tiden så drog jag och farsan och två av våra träningspolare på dragrace som var i kjula en bit utanför strängnäs. Det avr kul vi känner en kille som kör som heter patrik han kör en volvo P1800 på ca 1100hk och den går bra som fan. Och just till denna gång så hade dom laddat på med lustgasystem som ger ca 175häst till men då precis innan första start så hittar vi en spricka i ett stag som driver en såkallad kompressor. Och vi var lite oroliga att det inte skulle hålla och tyvärr så gjorde det inte det heller. Den pajjade efter ca 250m men andå körde han 9.42 så han hade nog kört under 9sek som han aldirg har gjort. Så det var inte kul men det fanns ju fler saker att kolla på såklart så nu är ma helt slut efter en heö dag på banan.
//Arwid

Ken Ring - Nu måste vi dra


Hej Hej Hej


Nu är det vila och det är ¨så tråkigt´ shit shit shit. Överenergi helatiden... inte hungrig, sugen på socker. aa vila är jobbigare än att inte vila. usch ... aja de e bara att lyssna på en tung låt !!!//victor Hedin......... varsågoooooddddaaa

train hard!



sån här klubba körde jag med idag....haha

tjena, idag har jag vart på friluvsdag i skolan eller vad det heter men jag körde iaf golf och jag har aldrig slagit en golfboll men det gick hyfsat men träffade väl bollen 1/20 gånger kanske haha men när jag väl träffade så flög den iaf 160m:)haha men det gjorde as ont när man slog ner i marken så jag har rätt ont i underarmarna. Efter det så åkte jag oc några från klassen och käkade på kvarnbergsplan en pizzeria som ligger där as gått var det"
och sen avrt det lite sova och sen träning. jag körde lite bänk och benböj det kändes bra som fan!
förutom att jag har typ ont överallt i ryggen men det känns inte när man är varm som tur är!
//Arwid

tränatränaträna!


såhär kommer jag se ut imorgon efter....800m haha

tjena, idag har jag vart i skolan och det var en lugn dag det var inte så mycket jobb utan den bara gick igenom. Sen efter skolan hade vi teori med friidrottsklassen det var lite prat om skol.sm med statistik och grejer så det var rätt kul! efter det så var det träningsdags!! idag hade jag min kusin med mig som jag hjälpte komma igång och träna han har aldrig tränat så det ska bli kula tt se hans utvecklingskurva!!
efter det så for jag hem och käkade och duschade och nu har jag kollat på idol!
det kommer många bra iår de tkan man lungt säga haha.
imorgon har jag uthållighetstest på idrotten och det kommer inte bli kul......
//Arwid

sammanfattning av skol-sm!



tjena, idag kom jag hem från skol-sm och det var en as kul helg det började men att jag kom ner vid 2tiden i fredeags till västerås sen var det bara och åka och lämna grejerna och dra direkt till arenan. Det var dags för kulan och de tgick bra jag stötte väldigt bra på värmet och sedan gic kdet också rätt bra på tävlingen men fick itne riktigt till det så det vart 18.38 men jag van och är nöjd!
sen kom jag fyra i discus på 43m nånting med kastade jävligt lågt om dom hade vart höga så hade dom nog vart långa! sen kommer helvetes dagen söndag det började med tre x i slägga och sen skadade jag mig på värmet i spjutet men det är inte så farligt fick lite ont i höften men inte överdrivet så det går nog´över snabbt!

Och nu är sesongen över och det har vart en rolig och lärorik sesong kunde ha gått bättre. Men det var skadan i början av sesongen som ställde till det men sen har jag ändå lyckats komma tillbaka hyfsat starkt!!
9a på vm, sm-guld,skol-sm guld,senior-dm mästare, finnkampsseger, i kula så det är ändå helt klart godkändt:)!
nu är det abra gå in i ide och börja träna !!!!!!!!!!!
//Arwid

mot skol-sm!!


mitt hemmagjorda linne som jag ska ha på skol-sm haha!
vi har ju tjuv och polis tema....

tjena, imorgon bär det av till skol-sm som avgörs i västerås som ni kanske har hört!
ska bil kul som fan !! har vart i skolan idag inte gjort så mycket jag började 12.40 så det var rätt skönt!
vi har fått nya grejer till fridtidsgården där ett nytt billjard bord och ett nytt fotbollsspel sån där som man snurrar!
det är så jävla kul !! jag är grym på det!! trodde jag tills en japan i skolan kom och ägde mig eller vi han aldrig köra färdigt men han ledde med 5-2 han var stört bra på det!!haha
så nu drar jag snart till västerås!!hade
//Arwid

Hopp hopp hopp


Denna bild är tagen från DN galan i sommras , jag i gult

Hejsan nu har jag tränat hinder och det kändes super skönt och lätt och det ska bli hur kul som hälst att springa i morgon !!! på Distancen så sprang jag och drömde om loppet och plöttsligt låg där en orm framför mig !!! dem har värkligen nåt emot löpare eftersom dem alltid kommer fram just när jag springer. det är 5 ormen jag sen denna vecka.// victor hedin

I dag , I morgon


I morgon bär det av till västerås

Heej, I dag är det sista tränings passet innan skol sm och innan viloperioden vilket är tråkigt men vilan kommer nog gå snabbt eftersom min rektor lovat att plåga mig med massa läxor under vilan.... suck men men de är nog bra. men innan allt detta tjafs så har jag skol sm att fokusera på, träningen i går kändes avslappnat och det var riktigt skönt att springa så hoppas att träningen i dag har samma kännsla. I morgon är det 1500m som väntar och loppet går kring 19,30 och jag hoppas att loppet går som jag vill fördå har jag stora chanser att ta guld eftersom formen känns riktigt bra. går loppet som jag vill så är det ingen som kommer att hänga med, men efter många sm lopp har jag lärt mig att även fast man har rätt form och allt känns bra så är det tiden från startskottet och när man passerar mållinjen som är viktigast, springa rätt, tänka rätt och inte tveka , det är det som kommer att ta mig till guldet i morgon. // victor hedin

träning!


Nu är det fastslaget att stockholmstadion
inte kommer byggas om!! vad bra
att inte dom där fotbollssnobbarna fick
som dom ville!

tjena, idag testade jag och träna men förskylningen hade inte riktigt gått ur kroppen så det gick inte bra i nått jag tränade kula och lite discus och slägga första discus passet på året och det märktest också haha..släggan gick ok men så fort jag började tänka så gick det åt helvete det var första släggpasset i sommar! men det går bara sämre om man tränar slägga känns det som haha.
efter träning så har jag pluggat jag har skrivit en sammanfattning av en artikel jag valde en artikel om usain bolt så det blir lite kul iaf. efter det så hjälpte jag farsan lite jag plockade ner ett innertak på en saab 900 det var skoj!
efter det så avrt det plugga igen men nu var det matte! och fan de tär svårt alltså men som tur var har vi en as bra lärare så det löser sig nog!
jag kollade också på idol som började idag och vilken start fan det fanns några riktigt talanger från stockholm!!
nu är det bara försöka att bli frisk till skol-sm kulan är redan på fredag!! det jobiga är att på både lör och sön har jag första start kl o9.00 men bara försöka vakna tills dess!
//Arwid

seg förskylning!


såhär kan det se ut på skol-sm fast det här är väl ett lite mildare exempel.
förövrigt så är hon till höger och hon som står andra från vänster kommer
från strömsund dom är släggkastare och båda var med på UVM i sommras
trevliga tjejer!!:)

tjena, idag har jag vart i skolan det var sådär hade bara två lektioner å det var inte speciellt jobbigt kom hem vi sa två tiden sendess har jga inte gjort någonting jag har legat i sängan och kollat tv hela dagen!!sen blev jag bara snorigare och snorigare men hoppas det går över snart för på fredag så avgörs skol-sm!!
ska bli riktigt jävla kul faktiskt ser fram emot det väldigt mycket!:)
som sagt ska köra alla kast grenar!!
och skol-sm är en tävling för alla skolor det är som ett vanligt sm fast skol elever får ställa upp också om dom vill men det brukar oftast avr gamla vanliga konkurenterna. och det roliga med den tävlingen är att man klär ut sig til olika saker och vissa överdriver det väldigt mcyket så det brukar bli rätt kul!;)
//Arwid

söndag!


goda nyheter om station den ska förmodlign inte byggas om!!

tjena, idag har jag vart och handlat nya kläder två par heans och nån tröja hade abra ett par jeans inna  så det behövdes! efter det så har jag inte gjort så mycket victor och jag gjorde ett sista tappert försök att få fisk men nu ger vi upp för sommarn får vänta tills det bli riktigt höst eller tills våren!!
kanske lite pimpling i vinter!
har kollat på friidrott också det var inga speceilla prestationer förutom 800m loppet en kill som sprang på 1.42.01 det är jävligt bra fyra genom alla tider!!
världsrekordet lyder 1.41.11 så det var en jävligt bra tid och han avr inte speciellt känd innan heller!
//Arwid

Det sägs att det finns många fiskar i sjön men ..... det tror jag inte på



Hej, vissa dagar blir, är , var sega och det var precis vad den här dagen var , tro mig den var mer än bara seg.... jag vaknade och tänkte, humm vad ska jag göra på en träningsledig dag ? shit nu bler de typ 3 timmar extra mot vad jag brukar kunna roa mig med.... jag satte mig i soffan och började knappa runt runt runt i kanal listan... inte ett skit att kolla på. förstår inte att folk kan längta efter att sätta sig i soffan och kolla tv..... det är fan roligare att kolla på när växter växer... så jag gick in i köket och funderade på vad jag ska laga för mat och det första som pluppade upp i mitt huvud var nåt med "vitlök" i eftersom I am a singel boy och vad mer än vitlök ska man inte äta så länge man är singel ? så jag gjorde kyckling med massa vitlök och pasta med vitlökskrydda och sedan en gräddsås med chili och vitlök sedan toppade jag med en vitlöksfralla. det blev riktigt gott. Alla ni som har flick och pojkvän !!!  om ni nån gång tröttnar så kan ni fråga mig efter receptet ! efter min lunch stod tiden still ... det var som att allt förutom jag gick i slomotion !! varför kunde det aldrig vara så när jag springer... skulle jag nog persa ganska stort, men när jag tävlar så skulle det inte förvåna mig om tiden gick snabbare än vad den gör i vanliga fall. jag satta mig framför tv´n igen och satte på ett inspelat band av New york marathon och kollade på några grymma kenyaner som sprang. sen var det dags för att åka och fiska med Arwid . vi har fiskat hela sommaren och inte fått mer än botten napp, så ni kan ju gissa hur det gick i dag .... vi fick inte ens ett botten napp. men nu ska jag och arwid kolla Ice age 3 så vi kommer över sorgen......... det här var nog mitt första inlägg utan löpning i !! shit va tråkigt att läsa .... så om ni börjar att läsa som kineserna så borde ni börja läsa här från andra sidan så då kan jag tippsa er , läs inte det här inlägget de suger // victor hedin

frisk!


En tolvårig tjej kan få en gädda på 15.2 kilo men vi får inte ens en fisk...

tjena, efter två dagars sovande och massor med c.vitamin och andra vitaminer så är jag frisk så på mån är det träning igen !!!!
fan vad kul!! och om en vecka så är det skol-sm där jag ska köra alla kastgrenar det ska bli kul som fan!!
min personliga rekord lyder:
kula: 19.02
spjut: 58.12
slägga: 58.14
discus: 45.??
nått personligt rekord ska det nog bli och förhoppningsvis mer än en medlaj!!!:)
har inte tränat discus,slägga,eller spjut iår men har tävlat i spjut och slägga iaf så det blir bra!!
idag har jag inte gjort mycket farsan och jag och några av hans polare åkte och kollade på "drifting" men det var inte så mycket att se men det vart några börnisar iaf;). Efter det så drog victor och jag och fiskade men det var fortfarande helt dött i sjön inte ett napp fattar inte...:O
//Arwid

snart skol sm



Hellu, nu börjar det närma sig skol sm, det är precis en vecka tills min första start. min förra vecka har inte vart den bästa den här träningsperioden, det kan bli så i bland, man är över taggad och vill prestera allt man kan och det gjorde att det uppstod lite problem men en dag vila och lite mer sömn löste problemet och i går gjorde jag ett av mina bästa pass resultat mässigt även om det inte känndes så bra teknikmässigt. jag körde 1000 ingar med joggingskor på 2.55 - 2,51. nu hoppas jag att denna vecka fram till tävlingen går bättre så tror jag att jag kan vara riktigt vass på skol sm. // victor hedin

trååååk



tjena, det händer inte mycket det är jävligt segt att vara hemma och vara sjuk och oftast är itne inge kul på tv heller.
så jag tog en titt på twillight den är grym!! sendess har jag inte gjort ett piss JAG VILL TRÄNA!!!!
hatar att vara sjuk!
//Arwid

segt..



tjena, igår var jag hela dagen på en inspelning och det var med philip och fredrik!
det var sådär vi gjorde ingenting var där typ frnå 11 till 22 och gjorde inget men det var kul och se hur dom "jobbar"
. och sen vart jag sjuk på kuppen så nu är det bara försöka att bli frisk så jag kan trnäa igen!!!!
//Arwid

Finnkamps-seger!


Och ungefär såhär kommer det se ut i göteborgsvarvet....hahah

ikastning av förbundskaptenen!!

början av ärevarvet!!

lite förbannad efter att ha sett dom där satans mässingkulorna....

tjena, nu har jag kommit hem från finnkampen det var as kul tävling!!
vi kom ner på fredag som jag nämde tidigare när vi kom ner så hade vi lite möte och så och sen käkade vi middag det var nice!!
nästa dag så vart det bara kolla på tävlingar och skrika på folk från sverige det var kul!!
sen hände det otroliga efter middagen så skulle vi åka hiss upp till rummet så vi gick in i hissen 11pers men man fikc bara vara 10 så hissen tvärstannade utan förvarning mellan förstavåningen och entren!hahhaa
vi vägde bara 65kg för mycket men det räckte tydligen!
sen fick vi vänta där i fan 50min innan en tekniker komo och öppnade dörrarna åt oss och ni fattar inte ens hur varmt det avr där inne allt var ingen immat!!haha
men vi kom ut tillslut sen var det bara att ladda inför morgonedagen som var min tävlingsdag!
jag vaknade vid åtta och gick ut och gick all kändes bra tills jag kom in på arenan och fick se dom där satans mässingkulorna 5st likadana!!!!"!"!"!" helt livsfarliga och små som fan !
det värsta som kunde hända menmen det var bara gilla läget och stöta!
det räckte iallfall för att slå finnarna så jag vann kulan!!
efter det så vart det en spännande väntan på slutresultaten i lagtävlingen och det slutatade bra...vi vann alla klasser!! finnarna hade inte en chans!
så det vart beslutat att förbunskaptenen ska springa i robert Kronbergs gamla heldräckt i göteborgsvarvet hahaha!!!
han kommer få skavsår!
//Arwid

RSS 2.0